2014. április 28., hétfő

Martina Gebhardt kozmetikumok termékinformáció 3.

Sheavaj termékcsalád   
  

Mivel nem tartalmaz semmilyen olyan anyagot, amely esetleg bizonyos esetekben irritációt okozhatna (pl. éterikus olajok; méhtermékek), így különösen alkalmas neurodermitis, psoriasis és allergiás reakciókra hajlamos bőr ápolására. Kiemelkedő visszazsírozó hatású család a carnauba viasznak, sheavajnak és az olivaolajnak köszönhetően. A viszketési ingert és az allergén potenciált a rózsavíz enyhíti. Azoknak is kiváló választás, akik nem szeretik az illatos kozmetikumokat.

Összetevők: víz; olivaolaj; sheavaj; gyapjúviasz;  rózsa hidrolátum; carnauba viasz; spagírikus esszencia (sheavaj, arany; ezüst, kén)

Young & Active termékcsalád


Könnyű és sportos termékcsalád a fiatal kevert bőrre (20+)
A fiatalok számára kifejlesztett lágy krém olyan természetes gyökfogókat tartalmaz, mint az édesgyökér kivonat. A primulából készült spagírikus esszencia; a citromfű; a fekete ribiszke levél; a gyümölcs kivonatok felfrissítik és erőteljesen harmonizálják a bőrműködést.
Összetevők: víz; napraforgóolaj; gyapjúviasz; méhviasz; sheavaj, kakaóvaj; 
citromfű kivonat; primula kivonat; ribizli levél és gyümölcs kivonatok; édesgyökér kivonat, homoktövis-gyümölcshúsolaj; búzavirág kivonat; E vitamin; bodzagyökér kivonat, magnólia kivonat; zöld tea kivonat; kókuszzsír kivonat; spagírikus esszencia; citromfűolaj; rozmaringolaj; geraniol; citronellol;

Ginzeng termékcsalád


Nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítik az igénybevett bőr regenerációját. Feszessé és ellenállóvá teszi a bőrt. Ezt a termékcsaládot leginkább a 30 feletti korosztály használja. Főleg regenerációs időszakban, betegségek alatt és után. A sápadt, fakó bőrt életre kelti. Dohányosok bőrére is ajánljuk.
Összetevők: víz; mandulaolaj; olivaolaj; gyapjúviasz; sheavaj; kakaóvaj; méhviasz; sárgarépaolaj; propolisz tinktúra; ginzeng tinktúra; citromfű tinktúra; hársfavirág tinktúra; varázsmogyoró tinktúra; homoktövis olaj; E vitamin; spagírikus esszencia; citromolaj; citromfűolaj; zsályaolaj; mirtuszolaj; linalool; citral; limonene



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése