2014. április 29., kedd

Anti-Aging? Happy Aging!

Hogyan álljunk az öregedéshez? Happy Aging Termékcsalád


A regeneráció ereje saját magunkban rejlik, amelyet akkor tudunk használni, ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
A siker titka a természetben és önmagunkban rejlik. 
Örök fiatalság és tökéletes szépség - két olyan vágy, amely egykorú az emberiséggel. Azon igyekezetükben, hogy feltartóztassák az idő múlását már az ókori kultúrák is a természet kincsestárába nyúltak. Az egyiptomi nők tejjel, mézzel és olajjal ápolták magukat. A görögök fürdő ceremóniákat rendeztek illatos masszázsokkal.
A modern kor technológiai fejlődésével a szépségápolás receptúrái egyre összetettebbek lettek. Néhány év óta az anti aging fogalma határozza meg a világ kozmetikai termékkínálatát. Azonban minden ezen a területen elért technikai fejlődés ellenére el kell fogadnunk, hogy a mai napig nem létezik hatékony szer az öregedés ellen.
Martina Gebhardt azt az elvet vallja, hogy az öregedéshez való belső hozzáállásunk sokkal fontosabb, mint bármely krém.
Az érett kor szépségének kibontakoztatása a "jól érzem magam a bőrömben" a  termékcsalád szlogenje.
Happy Aging - a pozitív hozzáállás az öregedéshez - ez a legerősebb hatóanyag!
Rajtunk múlik, hogy hogyan tekintünk a természetes öregedési folyamatokra. Ugyanakkor az érett bőrnek is fontos, hogy megfelelő ápolással támogassuk, hogy megőrizze egyensúlyát és egészségét,  visszataláljon saját harmóniájába.
A termékek központi összetevője a perui macskakarom, az Amazonas őserdőiből származó növény. Szerteágazó gyökérzetének és erejének köszönhetően egyesül benne a rugalmasság képessége az alkalmazkodóképességgel és rendkívüli módon képes regenerálni magát. 
Pontosan erre van szüksége az idősödő bőrnek is! A macskakarom hatóanyagai aktiválják a szervezet saját regenerációs képességét és serkentik a sejtmegújítást.


Krém összetevői: víz; olivaolaj; avokádóolaj; gyapjúviasz; méhviasz; sheavaj; kakaóvaj; szőlőmagolaj; gránátalmaolaj; sárgarépaolaj; macskakarom tinktúra; vizililiom tinktúra; rózsa hidrolátum; E vitamin; spagírikus esszencia; vaníliaolaj; rózsaolaj; íriszolaj; citral; bensylsalicitat; geraniol; farnesol; linalool; bensylbenzoat; limonene

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése