Elektrokozmetikai kezelésekHidroabráziós kezelés:
( Letisztítás, enzimes peeling, tonizálás, hidroabrázió, ultrahangos hatóanyag bevitel, arcmasszázs, hidratálás)


  • Hatékonyan eltávolítja az elhalt hámréteget                    

  • Erőteljesen tisztítja a bőrt
  • Bőrlégzést javítja
  • Anyagcsere fokozó
  • Porlasztott víz hidratálja a bőrt
  • Érzékeny bőrűeknek különösen ajánlott


Mikrodermabrázió
( Letisztítás, csiszolás, fertőtlenítés, ultrahangos  hatóanyag bevitel, nyugtató arcpakolás, fényvédős krém)
A gyémántfejes mikrodermabrázió egy fájdalommentes non -invazív bőrregeneráló eljárás. Egy steril, a bőr állapotának megfelelő erősségű gyémántfejjel végezzük a bőr csiszolását, az ezzel egyidejűleg működő vákuum erősíti a hatást.
Pigmentfoltok, akne utáni foltok, hegek, megvastagodott mitesszeres, valamint érett bőr kezelésére alkalmas eljárás.
Eltűnik a felső, elhalt hámréteg, egyenletesebbé válik a bőr felszíne, fokozódik a mikrokeringés, a kezelést követően a bőr megújul és könnyebben veszi fel a kozmetikai hatóanyagokat is.
ULTRAHANGOS hatóanyagbevitel.
(Letisztítás, peeling, tonizálás, hatóanyag bevitel UH segítségével, arcmasszázs, pakolás, hidratáló krém)
kozmetikában 1MHz és 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, amely 3 illetve 1 cm mélyen tudnak a testbe behatolni.
Hagyományosan termikus, mechanikus és kémiai ultrahang hatásszinteket különböztetünk meg.
Az ultrahanghullámok szövetekbe történő elnyelődése (abszorpció) során az ultrahang-energia hővé alakul át. A hő olyan hatásokat eredményez, mint a
  • vérellátás élénkítése,
  • a nyirokszállítás fokozódása és
  • az anyagcsere aktivizálódása.
  • növekszik a membránok áteresztő képessége
 A kozmetikai kezelés során az ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat juttatunk be.Az ELEKTROPORÁCIÓ a hagyományos tűs mezoterápiának a non-invazív alternatívája, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.
Az eljárás során steril hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.
Eredményesen lehet kombinálni az elektroporációt a mikrodermabrázióval, így a bőr áteresztőképessége jelentősen megnő. Elősegíti a mikro-és makromolekulák bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, amelyeknek a molekulasúlyuk magas, például kollagén, elasztin, heparin, aminosavak, hialuron sav, vitaminok.
KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA:

A kollagén indukciós terápia a mikro-tűs és nano-tűs mezoterápiára épülő eljárás, mely kíméletes, mégis nagyon hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A mikro-tűk vagy nano-tűk segítségével apró szúrások keletkeznek, ezáltal beindul a bőrmegújulási folyamat. Továbbá a szúrt mikro- vagy nano-csatornákon keresztül kivételes lehetőség nyílik a mezoterápiás hatóanyagok mélyre juttatására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése