2017. február 8., szerda

Intelligens peptid szérumok és koncentrátumok az anti-aging kezelésben

Magas hatékonyságú mezoterápiás szérumokkal a ráncok ellen!


A kezelés menete: 
  1. Az arc letisztítása
  2. Enzimes bőrmegújítás
  3. Szérumok bőrbe juttatása 3 fázisban
  4. Ceramide Complex felvitele
  5. Lezáró krém
A MESOTICA egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott spanyol-magyar cég, mely extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokat állít elő.
  • a szignálpeptideket azért használják kozmetikai termékekben, mert serkentik a kollagén termelődését.
  • az ingerületátvivő anyagokat blokkoló peptidek az arcizmok ellazításával akadályozzák az összehúzódást, ami csökkenti az elmélyülő mimikai ráncok kialakulását.
  • a szállító peptidek nyomelemeket, többek között rezet és magnéziumot szállítanak az enzimatikus folyamatok előmozdításához, amik fokozzák a kollagénszintézist, a bőr rugalmasságát.
  • az enzimgátló peptidek a fehérjelebontás folyamatának megzavarásával gátolják a kollagén lebontását.
A szérumok tartalmaznak még kis molekulasúlyú hyaluronsavat, organikus szilíciumot, vitaminokat.

Eredmények képekben:

Előtte:

Utána:

Előtte:


Utána:MESOTICA intelligens peptidek otthonra is!

reNEW : A kollagén és az elasztin megújulását elősegítő, bőrfeszesítő hatású peptid komplexum. Javítja a sérült bőr textúráját, halványítja a ráncokat. Az egész arcra és a dekoltázsra.

  reBUILD: A bőr rugalmasságát és feszességét javító anti-aging peptid komplexum. Hatékony és gyors eredmény a mély ráncok elleni küzdelemben.

reLIFT: Botoxszerű bőrfeszesítő és látványos hidratáló komplex. Az arcizom összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat. 


reFINEBőrsimító és bőrfeltöltő peptid komplexum a szemkörnyékre. Szemmel láthatóan feszesíti a bőrt, halványítja a szemkörnyéki szarkalábakat. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése